kaffebønner

De 8 beste organiske kaffebønnene i Sør-Amerika

Betydningen og fordelene med å drikke økologisk kaffe

Kaffe er en av de mest populære drikkene i verden. Men ikke all kaffe er skapt like. Økologisk kaffe, mens den er dyrere, har mange helsemessige fordeler og fordeler fremfor vanlig kaffe.

Økologisk kaffe dyrkes uten kjemikalier eller sprøytemidler, noe som betyr at den inneholder mindre giftstoffer enn vanlig kaffe. Prosessen med å dyrke økologisk kaffe gir også et lavere utbytte enn på en tradisjonell gård, noe som betyr at det er færre avlinger som absorberer samme mengde plantevernmidler og andre kjemikalier som konvensjonelle gårder.

Økologiske bønner er vanligvis bare tilgjengelig i spesialbutikker eller på nettet, men kan også finnes i noen dagligvarebutikker. For de som ikke klarer å finne økologiske bønner lokalt, kan de bestille dem på Amazon eller andre nettforhandlere til en rimelig pris.

De 8 beste økologiske kaffebønnene i Sør-Amerika er som følger:

1. Matagalpa – Nicaragua

Matagalpa er en kommune i Nicaragua. Det er en av de beste kaffeproduserende regionene i landet. Kaffebønnene som dyrkes her er blant de beste Arabica-bønnene, som også er kjent for sin høye kvalitet og lave surhetsgrad.

Regionen er også hjemsted for mange kaffeplantasjer, inkludert El Cafetal, La Esperanza og La Victoria. Det er en rekke små gårder i Matagalpa som også produserer utmerkede kaffebønner.

2. Finca El Portillo – Costa Rica

El Portillo er en kaffefarm i Costa Rica som har blitt sertifisert av Rainforest Alliance. De har bærekraftig praksis, som å bruke kompost til gjødsling og solenergi for å generere elektrisitet.

El Portillo-gården er en kaffeplantasje som ligger i Costa Rica. Det ble sertifisert av Rainforest Alliance og de har bærekraftig praksis, for eksempel bruk av kompost til gjødsling og solenergi for å generere elektrisitet.

3. El Viejo – Colombia

El Viejo er et kaffeselskap basert i Colombia. De har tre forskjellige typer kaffe: den colombianske, den colombianske koffeinfri og den colombianske espressoen.

El Viejo ble grunnlagt av to venner, Juan Pablo og Mario, som delte en lidenskap for god kaffe. De ønsket å bruke kunnskapen sin om kaffe til å gjøre en forskjell i folks liv ved å gi dem høykvalitetsprodukter som er ansvarlige kilder.

De startet selskapet sitt i 2010 med mål om å bringe noe nytt til verden av spesialkaffe. Nå har de tre forskjellige typer kaffe: colombiansk, colombiansk koffeinfri og colombiansk espresso.

4. Hacienda La Esmeralda – Panama

Hacienda La Esmeralda er en kaffefarm i Panama. Det har vært eid av samme familie i mer enn 100 år, og det er fortsatt en familieeid bedrift. Selskapet har et eget kaffeforedlingsanlegg, noe som betyr at alt arbeid fra innhøsting til brenning gjøres på stedet.

Selskapet ble grunnlagt i 1913 og har vært vellykket siden den gang. Hacienda La Esmeralda produserer noen av de deiligste kaffebønnene i verden, og det er grunnen til at de har vunnet mange priser for produktene sine gjennom årene.

5. Santa Barbara Estate – Ecuador

Santa Barbara Estate ligger i Andesfjellene i Ecuador. Det er en bærekraftig kaffefarm som er sertifisert av Rainforest Alliance og Smithsonian Institute.

Denne kaffegården ble opprettet for å gi et bedre liv for lokale bønder og deres familier. Gården gir dem god lønn, tilgang til helsetjenester og utdanningsmuligheter for barna. Santa Barbara Estate har også en sterk forpliktelse til å bevare sitt naturlige miljø ved å bruke bærekraftige metoder.

6. Santa Isabel de los Andes – Chile

Santa Isabel of the Andes er et kaffeselskap som fokuserer på produksjon og eksport av økologisk kaffe, samt beskyttelse av miljøet deres.

7 . Finca Las Abdallas- Peru

Finca Las Abdallas ligger i de peruanske Andesfjellene, i en høyde av 3500 meter. Denne økologiske kaffen har blitt dyrket av samme familie i over 60 år og er behandlet på tradisjonell måte.

Finca Las Abdallas økologiske kaffe er dyrket av en familie som har dyrket dette landet i mer enn 60 år. Bønnene behandles på tradisjonell måte, ved å bruke en kombinasjon av mekaniske og naturlige metoder for å produsere en kopp kaffe med rik smak og aroma.

8 . India D’Abril Farm- Peru

India D’Abril Farm er en økologisk kaffeplantasje i Peru som eksporterer til USA. Selskapet ble grunnlagt i 1997 av en familie av franske immigranter, som ønsket å finne et nytt hjem for sin småskala kaffeproduksjon. De er en av få produsenter av økologisk kaffe i Peru, og de bruker bærekraftig praksis som skyggedyrket og ikke-kjemisk jordbruk.

Selskapet ble grunnlagt av en fransk familie som ønsket å finne et nytt hjem for sin småskala kaffeproduksjon. De bruker bærekraftig praksis som skyggedyrket og ikke-kjemisk jordbruk.

Previous Article
Next Article

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.