Foundation

Hvordan velge riktig foundation for huden din?

Foundation er en sentral del av sminkerutinen din. Den hjelper til med å dekke ufullkommenheter og gir deg en jevnere hudtone. Imidlertid er mange forvirret om hvilken foundation de skal bruke og hvilken type hud de har. Denne artikkelen vil gi en oversikt over ulike typer foundations og den beste for din hudtype.

Foundation er en sentral del av din makeup rutine; Likevel er mange forvirret om hvilken foundation de skal bruke. Det er mange foundations tilgjengelig på markedet i dag som varierer med hensyn til dekning, finish, ingredienser, duft og prisklasse. Denne artikkelen vil gi en oversikt over ulike typer foundations og den beste for din hudtype samt noen tips om hvordan du velger riktig foundation for deg!

Velge riktig type foundation for din hudtype

Å kjenne din hudtype er viktig for å velge riktig foundation. Har du tørr hud, må du velge en foundation som har hyaluronsyre og vitamin E. Har du fet hud bør du velge foundation med matt finish og silikon. . Har du normal hud bør du velge en foundation som har oljer og mykgjørende midler. Det finnes forskjellige typer foundation: flytende, krem, pulver og hybrid. Flytende sminke har tynnere tekstur enn andre typer foundation. Kremet makeup er tykkere i konsistensen enn flytende, men lettere i konsistensen enn et pudder. Pulver er relativt tykt og tungt men den har mer utholdenhet enn krem. En hybrid er en blanding av de ovennevnte. Forskjellen i konsistens mellom flytende og kremsminke er at den ene har lavere viskositet og tørker raskere, mens den andre har høyere viskositet og varer lenger. Ulempen med dette er at det kan være vanskeligere å spre, noe som kan være et problem for noen.

Hva er noen av de beste merkene for foundations?

Det er mange merker som tilbyr veganske sminkeprodukter. Hvis du leter etter rimelige og grusomhetsfrie kosmetikk, er dette noen av de beste merkene du kan prøve.

De beste grunnmerkene inkluderer Lush, Urban Decay og Too Faced.

Lush er et merke som tilbyr veganske sminkeprodukter som er laget med naturlige ingredienser som roseblader og avokadoolje.

Urban Decay er et annet populært merke som tilbyr veganske sminkeprodukter som deres Naked Basics-palett som inkluderer seks øyenskygger og en bronzer.

Til slutt, Too Faced er et populært merke som tilbyr veganske sminkeprodukter som deres Better Than Sex Mascara som har fantastiske anmeldelser på Amazon.

Bruke en foundationbørste kontra å bruke fingrene?

Ulike måter å påføre sminke på:

Bruker du en foundationbørste i motsetning til å bruke fingrene?

Forskjellen mellom de to er at foundationbørster er ment å brukes med væsker og kremer mens fingrene er ment å brukes med pudderprodukter. Dette er fordi busten på en børste er laget av syntetiske fibre mens fingrene er laget av naturlig hår. Det betyr at når du bruker en foundationbørste kan du få en jevnere påføring enn om du skulle brukt fingrene.

Next Article

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.